Son Servera

imagen

Tornar Escoltar

Mostra de Teatre Escolar

Mostra de Teatre Escolar


Període de matriculació Mostra de Teatre 2013- 2014

Del 7 al 11 d'octubre, de 11 a 13 h – Teatre La Unió
8 i 10 d'octubre – de 18 a 20 h – Teatre La Unió

Presentació

Amb la intenció d'impulsar la participació cultural en l'àmbit escolar i familiar, l'Ajuntament de Son Servera promou, des del 2001, la Mostra de Teatre Escolar.

Aquesta Mostra es desenvolupa íntegrament en llengua catalana, conscients de la importància de la promoció de l'ús de la nostra llengua en àmbits tan importants com l'educatiu i lúdic. Igualment, es promou la participació de tots els centres escolars del municipi i se'n potencia la participació del màxim d'alumnes possible com a activitat extraescolar.

A fi que la Mostra tengui la màxima difusió possible, es representen dues funcions de cada obra, una de matinal per als escolars i l'altra d'horabaixa per al públic en general. Amb tot, l'objectiu prioritari és crear l'hàbit de consum d'arts escèniques i musicals dels alumnes del municipi de Son Servera, com a públic que hem d'engrescar perquè en endavant siguin espectadors potencials del Teatre La Unió.

Continguts

Els tallers de teatre escolar són una activitat extraescolar que ofereix l'Ajuntament als centres educatius del municipi com a foment d'activitats culturals. Aquests tallers comencen cap a l'octubre i tenen gairebé una durada de nou mesos, entre preparació actoral i la representació dels espectacles. L'aprenentatge teatral es du a terme amb el suport de monitors coneixedors de l'àmbit teatral, ja sigui com a productors o actors professionals, i es divideix per grups d'edat, segons les matrícules de cada any.

Com a novetat, enguany també es convoquen grups de joves i adults.

Tant els tallers i assajos com les representacions teatrals es fan en sales del Teatre La Unió de Son Servera; per tant, es realitzen en condicions tècniques pròpiament teatrals i professionals.

Objectius específics

- Estimular la participació juvenil i infantil en les arts escèniques.
- Estimular la presència de públic al teatre i, sobretot, del públic infantil i juvenil, com a espectadors potencials del futur.
- Estimular la creació de grups locals.
- Potenciar l'ús de la llengua catalana.

Participació

Les escoles participants són les següents:

- CEIP Jaume Fornaris i Taltavull
- CEIP Na Penyal
- CEI Sant Francesc d'Assís
- IES Puig de sa Font

Grups i horaris prevists

- Grup 1 3/4 anys: Divendres de 17 a 18 h
- Grup 2 5/6 anys: Divendres de 16 a 17 h
- Grup 3 7/8 anys: Dimecres de 16 a 17 h
- Grup 4 9/10 anys: Dimecres de 17 a 18 h
- Grup 5 IES: Dimarts de 16 a 17.30 h
- Grup 6 Adults: Dilluns de 21 a 22.30 h
- Grup 7 Persones majors (pendent segons demanda)

* Els horaris i els dies poden patir canvis depenent del nombre de grups que apareguin. Tallers d'una sessió setmanal al Teatre La Unió de Son Servera, amb tot l'equipament escènic necessari tant per a representacions i assajos com de vestuari i material divers, impartits per l'equip de monitors encapçalat per Arnau Serra, amb una llarga trajectòria com a monitor i director teatral tant a Capdepera, Manacor i Son Servera, a més de ser el president actual de la Banda de Música Local de Son Servera; i Joana Bou, mestra d'educació infantil del CEIP Na Penyal, també amb una llarga trajectòria com a monitora de teatre a Son Servera i Capdepera.

Preu dels tallers: matrícula anual + quota mensual

1. Matrícula anual: 50 € (excepte alumnes de l'Escola Municipal de Música i Dansa)
2. Quota bimensual: 28,12 € amb càrrec al banc
* No empadronats a Son Servera: quota bimensual de 37,50 € 3.

Reduccions: s'estableix una reducció del 20 % de l'import de la matrícula anual per al segon germà i d'un 50 % per al tercer; s'estableix una reducció del 50 % de les quotes mensuals per a les persones amb minusvalidesa.

Inici dels tallers: setmana del 4 de novembre de 2013


 

 

Descàrrega d'arxius

Descargar archivo

Informació matrícula Teatre
Tipus d'arxiu:PDF

 
Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears) Telèfon:971 567 002 | Fax:971 568 101