Son Servera

imagen

Tornar Escoltar

Mostra de Teatre

Mostra de Teatre Escolar


Termini d'inscripció

- Del 21 al 25 de setembre, d'11.00 a 13.00 h

- 22 i 24 de setembre, de 17.00 a 19.00 h

Al Teatre La Unió

Grups i horaris prevists

Informació sobre grups, horaris i imports al Teatre La Unió.

Inici dels tallers: 01 d'octubre de 2014

Presentació

Amb la intenció d'impulsar la participació cultural en l'àmbit escolar i familiar, l'Ajuntament de Son Servera promou, des del 2001, la Mostra de Teatre Escolar.

Aquesta Mostra es desenvolupa íntegrament en llengua catalana, conscients de la importància de la promoció de l'ús de la nostra llengua en àmbits tan importants com l'educatiu i lúdic. Igualment, es promou la participació de tots els centres escolars del municipi i se'n potencia la participació del màxim d'alumnes possible com a activitat extraescolar.

A fi que la Mostra tengui la màxima difusió possible, es representen dues funcions de cada obra, una de matinal per als escolars i l'altra d'horabaixa per al públic en general. Amb tot, l'objectiu prioritari és crear l'hàbit de consum d'arts escèniques i musicals dels alumnes del municipi de Son Servera, com a públic que hem d'engrescar perquè en endavant siguin espectadors potencials del Teatre La Unió.

Continguts

Els tallers de teatre escolar són una activitat extraescolar que ofereix l'Ajuntament als centres educatius del municipi com a foment d'activitats culturals. Aquests tallers comencen cap a l'octubre i tenen gairebé una durada de nou mesos, entre preparació actoral i la representació dels espectacles. L'aprenentatge teatral es du a terme amb el suport de monitors coneixedors de l'àmbit teatral, ja sigui com a productors o actors professionals, i es divideix per grups d'edat, segons les matrícules de cada any.

Tant els tallers i assajos com les representacions teatrals es fan en sales del Teatre La Unió de Son Servera; per tant, es realitzen en condicions tècniques pròpiament teatrals i professionals.

Objectius específics

- Estimular la participació juvenil i infantil en les arts escèniques.
- Estimular la presència de públic al teatre i, sobretot, del públic infantil i juvenil, com a espectadors potencials del futur.
- Estimular la creació de grups locals.
- Potenciar l'ús de la llengua catalana.


 

 

Descàrrega d'arxius

Descargar archivo

Informació matrícula Teatre
Tipus d'arxiu:PDF

 
Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears) Telèfon:971 567 002 | Fax:971 568 101